Delist.ru

Изменение состояния семян при их хранении, проращивании и под действием внешних факторов (ионизирующего излучения в малых дозах и других слабых воздействий), определяемое методом замедленной люминесценции (25.12.2007)

Автор: Веселова Татьяна Владимировна

Veselova T.V., Veselovsky V.A., Rubin A.B. Post hypoxic oxidative stress during imbibition of low vigour pea seeds. // Fifth conference on “Oxygen, free radicals and oxidative stress ion plants” - Nice, France. - 2001. - P-151.

Veselova T.V., Veselovsky V.A., Kozar V.I. Room temperature phosphorescence as a marker of seed quality. // New Development in Seed Quality Improvement / Book of abstracts of International Workshop on Applied Seed Biology. Lodz, Poland. - 2003. - p. 57-58.

Veselova T.V., Veselovsky V.A., Kozar V.I. Hypoxia in germinating legume seeds. // New Development in Seed Quality Improvement /Book of abstracts of International Workshop on Applied Seed Biology. Lodz, Poland. – 2003. - p. 95-96.

загрузка...